Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
3 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 21%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 28%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

3 artikel(en)

Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . China brush werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 20-11-16)
Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-15)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-15)

3 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (237)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
eerste < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Stud100spray.nl schreef...
Beste heer,

Wij hebben gisteren direct de 2e ook nagestuurd. En u ook een mail gestuurd, misschien zit die in uw spambox?

Nogmaals excuses dat er maar 1 geleverd was!!

Met vriendelijke groet,
Stud100spray.nl
1 juli 2015 15.05
dick zuyderduyn schreef...
hallo ik heb een vraag, als ik bij jullie een product besteld voor 15.00 en betaal met ideal, heb ik dan het product de volgende dag al in huis? en kan ik ook een busje delay spray per brievenbuspost ontvangen discreet?
bedankt, *****
29 juni 2015 07.36
Stud100spray.nl schreef...
Beste heer,

Als u vóór 17.00 besteld dan heeft u het de volgende dag in huis. Wij versturen de Stud 100 per brievenbuspost, het is klein genoeg om door de brievenbus te kunnen. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor Libido 7.

Mvg Stud100spray.nl
29 juni 2015 08.30
H Brik schreef...
Hallo

Ik wil graag 10 van STUD 100 wat zijn die kosten hoe kan ik op halen

gr brik
17 maart 2015 14.02
Stud100spray.nl schreef...
Beste heer,

De kosten voor 10 stuks stud 100 spray bedragen € 69,50 (€ 72,45 inclusief verzendkosten).
Deze worden zodanig verzonden dat het door de brievenbus kan.

Met vriendelijke groet,
Stud100spray.nl
17 maart 2015 14.17
eerste < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.