Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
3 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 21%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 28%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

3 artikel(en)

Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . China brush werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 20-11-16)
Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-15)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-15)

3 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (237)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
Stud100spray.nl schreef...
Beste Bj,

Wij verwachten de Super Dragon 6000 over een paar weken weer op voorraad te hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
27 mei 2016 09.17
jonathan schreef...
beste ik heb gisteren ochtend een spray bestel word deze vandaag geleverd ?
er stond bij voor 17.00u besteld volgende dag in huis
9 april 2016 13.18
Stud100spray.nl schreef...
Beste Jonathan,

Ja deze wordt vandaag bij u thuis afgeleverd.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
9 april 2016 13.24
arie schreef...
wanneer is china brush weer leverbaar?
8 april 2016 15.52
Stud100spray.nl schreef...
Beste Arie,

China Brush is inderdaad al erg lang niet meer leverbaar.
Zowel van de europese distributeur als in China krijgen we te horen dat het voorlopig nog niet leverbaar zal zijn.

Mvg Team Stud100spray.nl
8 april 2016 16.05
dave schreef...
Beste heer/mevrouw,

Ik heb een vraagje over de verschillende producten. Wat is het grote verschil tussen de 4 delay sprays? En zit er in de dragon 6000 ook licodaine? En welke is het beste?

Met vriendelijke groet,
Dave
21 februari 2016 14.28
Stud100spray.nl schreef...
Beste Dave,

In Dragon 6000 zit ook lidocaine, net als in de stud versies. Het verschil is dat in Dragon 6000 ook nog extra vitamines zitten die de bloedtoevoer bevorderen.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
21 februari 2016 14.38
Anonieme dude schreef...
Hoe lang is het product houdbaar na aankoop? Is dat 2 jaar of langer? Alvast bedankt
3 januari 2016 18.34
Stud100spray.nl schreef...
Beste heer,

De stud 100 spray is nog ruim 3 jaar houdbaar. De houdbaarheidsdatum vindt u altijd op de bovenkant van de verpakking, deze is erin gedrukt.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
4 januari 2016 09.02
thomas janssens schreef...
geachte heer of mevrouw

ik heb een vraag : kan ik de stud 100 spray gebruiken als mijn vriendin juist zwanger is

mvg. thomas
14 november 2015 21.12
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.