Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
3 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 21%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 28%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

3 artikel(en)

Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . China brush werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 20-11-16)
Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-15)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-15)

3 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (240)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
sani seidu schreef...
Please how can buy your products
21 december 2017 18.36
Stud100spray.nl schreef...
Dear Sir,

You can translate our site by clicking on your right mouse button, then choose to translate it in your language (google chrome).
YOu can order the products on our site, we also send to other countries.

Kind regards,
Stud100spray.nl
22 december 2017 12.25
Gijs schreef...
Hallo. Geeft china brush geen nadelen bij orale seks.
16 december 2017 09.51
Stud100spray.nl schreef...
Beste Gijs,

Zie hiervoor het antwoord hieronder ;-)
16 december 2017 12.24
Steffie schreef...
Hallo

Hoelang moet je wachten als je de china brush op hebt gedaan.
En moet je de eikel erna wassen of kan het zo blijven?

Groet,

Steffie
29 november 2017 10.04
Stud100spray.nl schreef...
Beste Steffie,

China Brush heeft een iets sterkere geur. Dus u moet zeker 5 minuten wachten als u niet wilt dat de partner ietsruikt of proeft.
Het voordeel van China brush is weer dat het wat langer werkt.

Het ruikt en klein beetje naar nootmuskaat.

Mvg Stud100spray.nl
29 november 2017 12.23
douwe schreef...
Kan ik wanneer ik Pau Yuen Tong Old Chinese Balsem heb aangebracht ook gewoon (zoder condoom) gepijpt worden ?

Gr. Douwe
27 september 2017 17.34
Stud100spray.nl schreef...
Beste Douwe,

Ja dat kan, laat he wel eerst even intrekken, zo'n 2 minuten.

Mvg Stud100spray.nl
28 september 2017 12.21
Gregory schreef...
Geachte ik hen nog een paar vraagjes over het chinees product dat ik heb besteld mag je dat gebruiken zonder condoom en hou je het juist aan brengt is dat rond de eikel aan te brengen of is het er van boven op te smeren mvg Greg
30 augustus 2017 09.23
Stud100spray.nl schreef...
Beste Gregory,

U mag het gebruiken zonder condoom. U brengt het aan op de gehele eikel, niet op de schacht zelf.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
30 augustus 2017 11.29
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.