Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
3 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 21%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 28%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

3 artikel(en)

Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . China brush werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 20-11-16)
Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-15)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-15)

3 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (237)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
Stud100spray.nl schreef...
Beste Thomas,

Ik sluit hierbij aan op de vraag van Jexx hieronder.
Er is nooit onderzoek gedaan naar de inname van lidocaine (de werkende stof in stud 100) door een zwangere vrouw, en daarom is men terughoudend.
In dit geval betreft het natuurlijk de opname van lidocaine door de man, waardoor het risico (als dat er al is) nog eens vele malen verkleind wordt.
Desondanks raden we het toch af, simpelweg omdat er geen onderzoeksgegevens over bekend zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
15 november 2015 09.06
Davidje schreef...
Als je telkens 2 sprays gzbruikt hoeveel keer kan je het flesje dan gebruiken?
10 november 2015 21.54
Stud100spray.nl schreef...
Beste Davidje,

Met 1 flacon kunt u gemiddeld ongeveer 120 keer sprayen. Dus als u twee sprays aanbrengt dan kunt u het 60 keer gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
11 november 2015 09.05
Jexx schreef...
Hallo,

Kan deze product gebruikt worden icm met zwangerschap? (stud 100)
22 oktober 2015 16.00
Stud100spray.nl schreef...
Beste Jexx,

Het is niet aan te raden om stud 100 spray te gebruiken bij zwangerschap.
Hier zijn geen medische onderzoeksgegevens over bekend, en in dat geval is het altijd af te raden.

Met vriendelijke groet,
Stud100spray.nl
22 oktober 2015 16.15
Jes schreef...
Ik heb dit zojuist besteld. Als he oraal bevredigd wordt krijgt de vrouw dan geen vieze smaak in der mond? Hoelang wordt het orgasme uitgesteld?
16 oktober 2015 13.52
Stud100spray.nl schreef...
Beste Jes,

Lidocaine is smaak- en reukloos. Over het algemeen zal de vrouw niets proeven. Echter teveel is nooit goed, het zou kunnen dat als u teveel spray gebruikt en er direct orale gemeenschap plaats vindt, dat de vrouw iets proeft. Zorg ervoor dat de werkzame stof dus goed is ingetrokken voordat u orale gemeenschap heeft.
Het verschilt per persoon hoeveel keer sprayen voldoende is, voor de één is dat na 2 keer sprayen, en voor de ander pas na 4 sprays.
Het orgasme wordt dan ongeveer 30 tot 45 minuten uitgesteld bij het juiste aantal sprays.

Mvg Stud100spray.nl
16 oktober 2015 14.12
riesma schreef...
Ik wil 2x china brush sulfan kwang tze solution bestellen,maar er is iets mis gegaan en staat in de winkelwagen 10x .Hoe kan ik die verwijderen want ik heb maar 2x nodig.Betalen met pas lukt ook niet.Kan ik jullie telefonisch bereiken.graag antwoord van jullie.
30 september 2015 14.32
Stud100spray.nl schreef...
Beste heer/mevrouw,

Kunt u ons een email sturen met uw telefoonnummer? Dan kan ik even contact met u opnemen om u te helpen.

Mvg Team Stud100spray.nl
30 september 2015 14.40
Ben schreef...
Kan ik ook afhalen?
10 september 2015 23.21
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.