Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
3 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 21%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 28%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

3 artikel(en)

Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . China brush werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 20-11-16)
Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-15)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-15)

3 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (235)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > laatste
J schreef...
Word ist suptiel verpakt of vezonden?
27 maart 2018 08.19
Stud100spray.nl schreef...
Beste J.,

Ja het wordt anoniem verzonden in een bubbeltjesenvelop die door de brievenbus past. Uiteraard kunt u ook kiezen voor pakketpost met track en trace, maar ook dan wordt het anoniem verzonden.
Er staat zelfs geen retouradres op. Alleen uw adres.

Mvg Stud100spray.nl
27 maart 2018 12.31
Ayhan schreef...
Welk product raden jullie het meest aan als het gaat om een spray met geen vieze smaak bij orale seks?
26 maart 2018 17.04
Stud100spray.nl schreef...
Beste Ayhan,

Dan raden wij stud 100 of super dragon 6000 aan.

Mvg Stud100spray.nl
27 maart 2018 12.29
Vincent schreef...
Hoe veilig is de stud100 of de China brush? Gezondheidsproblemen? Voor de vrouw? Moet het nu deze 2 na het intrekken eraf gewassen worden of niet? Bij sommigen sites lees ik dat wel. En mag je orale sex hebben ermee?
Bedankt.
24 maart 2018 17.49
Stud100spray.nl schreef...
Beste Vincent,

Het is volkomen veilig, het hoeft niet afgewassen te worden. Het trekt gelijk in de huid.

Mvg Stud100spray.nl
25 maart 2018 12.29
Wil schreef...
Best medewerker ik heb een vraag en dat is als ik meer black stone koop krijg ik meerdere stukken of krijg ik een grootte stuk.
Ik wil heel graag een groot stuk hebben.
Groeten
9 februari 2018 10.22
Stud100spray.nl schreef...
Beste Wil,

Helaas bestaan er geen grote stukken black stone. Het zijn alleen maar kleine blokjes.

Mvg Stud100spray.nl
9 februari 2018 12.28
Bob schreef...
Hallo,

Ik wil graag 1 van de producten bestellen die het orgasme uitstelt. Nou heb ik al eens stud100 gebruikt maar er zat volgens mijn vriendin wel een aparte smaak aan. Is er een product bij waar geen smaak of iets bij zit?

Hoor graag
1 februari 2018 03.07
Stud100spray.nl schreef...
Beste Bob,

Stud 100 hoor neutraal te zijn, zonder bijsmaak. Het mag niet ruiken, zeker niet na 30 seconden.
Dan heeft u ergens een goedkope kopie gekocht misschien?

Mvg Stud100spray.nl
1 februari 2018 12.26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > laatste
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.