Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Pau Yuen Tong Old Chinese Balsem

Prijs
Waardering
Kwaliteit
1 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 18,25 p.st. ➩ bespaar 3%
  • Bestel 7 of meer: € 17,75 p.st. ➩ bespaar 6%
  • Bestel 10 of meer: € 17,25 p.st. ➩ bespaar 8%

Niet op voorraad, in bestelling bij leverancier.

More Views

Klantenreviews

1 artikel(en)

Goed Review door Max.p
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Heel goed kijk wel uit niet te veel op doen anders na 2 uurtjes kom je nog niet klaar (Geplaatst op 07-12-21)

1 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Pau Yuen Tong Old Chinese Balsem

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (259)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > laatste
J schreef...
Word het suptiel verpakt of vezonden?
2 juli 2022 08.19
Stud100spray.nl schreef...
Beste J.,

Ja het wordt anoniem verzonden in een bubbeltjesenvelop die door de brievenbus past. Uiteraard kunt u ook kiezen voor pakketpost met track en trace, maar ook dan wordt het anoniem verzonden.
Er staat zelfs geen retouradres op. Alleen uw adres.

Mvg Stud100spray.nl
2 juli 2022 12.31
Vincent schreef...
Hoe veilig is de stud100 of de China brush? Gezondheidsproblemen? Voor de vrouw? Moet het nu deze 2 na het intrekken eraf gewassen worden of niet? Bij sommigen sites lees ik dat wel. En mag je orale sex hebben ermee?
Bedankt.
9 juni 2022 17.49
Stud100spray.nl schreef...
Beste Vincent,

Het is volkomen veilig, het hoeft niet afgewassen te worden. Het trekt gelijk in de huid.

Mvg Stud100spray.nl
10 juni 2022 14.20
Wil schreef...
Best medewerker ik heb een vraag en dat is als ik meer black stone koop krijg ik meerdere stukken of krijg ik een grootte stuk.
Ik wil heel graag een groot stuk hebben.
Groeten
5 juni 2022 10.22
Stud100spray.nl schreef...
Beste Wil,

Helaas bestaan er geen grote stukken black stone. Het zijn alleen maar kleine blokjes.

Mvg Stud100spray.nl
5 juni 2022 12.28
Bob schreef...
Hallo,

Ik wil graag 1 van de producten bestellen die het orgasme uitstelt. Nou heb ik al eens stud100 gebruikt maar er zat volgens mijn vriendin wel een aparte smaak aan. Is er een product bij waar geen smaak of iets bij zit?

Hoor graag
20 mei 2022 03.07
Stud100spray.nl schreef...
Beste Bob,

Stud 100 hoor neutraal te zijn, zonder bijsmaak. Het mag niet ruiken, zeker niet na 30 seconden.
Dan heeft u ergens een goedkope kopie gekocht misschien?

Mvg Stud100spray.nl
20 mei 2022 12.26
sani seidu schreef...
Please how can buy your products
9 mei 2022 18.36
Stud100spray.nl schreef...
Dear Sir,

You can translate our site by clicking on your right mouse button, then choose to translate it in your language (google chrome).
YOu can order the products on our site, we also send to other countries.

Kind regards,
Stud100spray.nl
10 mei 2022 12.25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > laatste
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.