Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
2 review(s)
  • Bestel 4 of meer: € 12,50 p.st. ➩ bespaar 6%
  • Bestel 7 of meer: € 11,50 p.st. ➩ bespaar 14%
  • Bestel 10 of meer: € 10,50 p.st. ➩ bespaar 21%

In voorraad

OF

More Views

Klantenreviews

2 artikel(en)

Heel effectief! Review door Dirk
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Geeft een prikkelend, brandend gevoel na 20 minuten. Verdoofd ongeveer een uur. Wel dun aanbrengen! (Geplaatst op 24-03-20)
Voor mij beter Review door Kamal
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voor mij voelt dit beter dan de spray. (Geplaatst op 03-03-20)

2 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Suifan's Kwang Tze Solution (China Brush)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (258)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
Jacob schreef...
Hello Guys,

I am thinking of buying black stone original from you guys. Does it work more effective than the others?
Please do tell me so that i can buy it now before 17:00
26 januari 2021 16.47
Stud100spray.nl schreef...
Dear Jacob,

The Black Stone original is one of the strongest products in our collection. It works by applying a couple of drops on the stone. Then apply rub it on the head of the penis.

Always wash your hands thouroughly, and never use it orally.

Kind regards,
Team Stud100spray.nl
26 januari 2021 17.00
mushtak schreef...
beste
graag weten als het spray een bepaalde vervaldatum en voor hoeveel maanden ?
dank u
22 december 2020 11.11
Stud100spray.nl schreef...
Beste Mushtak,

Alle producten die wij leveren hebben nog een zéér ruime houdbaarheidsdatum, van een paar jaar.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
22 december 2020 11.21
dirk schreef...
Hoe kan ik een ophaalpunt kiezen in België?
18 december 2020 13.08
Stud100spray.nl schreef...
Beste Dirk,

Helaas biedt Postnl nog geen ophaalpunten aan in België. Wij werken uitsluitend met Postnl samen omdat diede beste levertijd hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
18 december 2020 13.15
JJ schreef...
Ik wil 10 x de suifan tze solution (niet de spray) bestellen en wil graag weten wat de exacte houbaarheidsdatum is.

Alvast bedankt!

JJ
12 december 2020 12.26
Stud100spray.nl schreef...
Beste JJ,

De China Brush heeft een houdbaarheidsdatum van ongeveer 3 jaar. Op de box vindt u altijd de houdbaarheidsdatum aan de zijkant in rode letters.

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
12 december 2020 12.32
R schreef...
Kan je die stud spray gewoon op de penis sprayen besneden of nie en moet je die dan helemaal in spuiten of zo
7 december 2020 12.01
Stud100spray.nl schreef...
Beste R,

U dient 1 of 2 spray's op de eikel aan te brengen. Daarna moet u het heel even in laten drogen (30 seconden).

Met vriendelijke groet,
Team Stud100spray.nl
7 december 2020 12.15
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.