Selecteer uw valuta

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

WELKOM BIJ STUD100SPRAY.NL | Stud100spray.nl bestellen | Stud100 Spray stelt uw orgasme langer uit!

Stud 100 Delay Spray (ORIGINEEL)

Prijs
Waardering
Kwaliteit
9 review(s)
  • Bestel 2 of meer: € 15,25 p.st. ➩ bespaar 4%
  • Bestel 3 of meer: € 14,75 p.st. ➩ bespaar 7%
  • Bestel 5 of meer: € 14,25 p.st. ➩ bespaar 10%

In voorraad

OF

Klantenreviews

9 artikel(en)

Zachter Review door Richard
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Voelt goed aan! (Geplaatst op 04-06-22)
Top product Review door Bob
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Klein en handig om mee te hebben op zak.. (Geplaatst op 28-01-22)
Dragon Review door RedCode
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Stud 100 Werkt Goed!!! (Geplaatst op 17-09-21)
Wonder middel is dit !! Review door Ray
Kwaliteit
Waardering
Prijs
vorige week besteld en gelijk getest , ik moet zeggen dit is echt een wonder middel . Eerst kon ik 5 min volhouden , nu met dit wonder middel meer dan 1 uur . Stud werkt echt veel beter dan al die andere sprayers/middel. (Geplaatst op 22-04-21)
Goeie spray Review door Arie
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Verdooft de eikel idd goed. Blijft nog wel een beetje gevoelig zodat je nog wel wat voelt. Maar ik kan langer doorgaan. (Geplaatst op 11-02-21)
Topspul Review door Weber
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Ik heb dit product gisteren voor de eerste maal geprobeerd en moet zeggen het verricht wonderen.
3x sprayen condoom erover en onmiddellijk beginnen.
Normaal is het max. 4-5 minuten bij mij. Maar gisteren 35 min non stop. Ze wist niet wat er gebeurde (Geplaatst op 02-08-20)
Werkt beter dan verwacht Review door MR_B
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Na lang sukkelen heb ik twee jaar geleden de stap gezet naar deze spray. De eerste keer viel dik tegen: ik gebruikte te veel, en verloor mijn erectie. Hierna wat geëxperimenteerd en ondertussen kan ik gerust zeggen dat dit de beste aankoop was op seksueel gebied die ik ooit deed!!

Ik gebruik deze spray vlak voor het vrijen (3x sprayen op de gevoeligste zones - eikel en schacht) en doe er dan een condoom rond (zodanig dat mijn vrouw niet gevoelloos wordt). Dan meteen vrijen (het werkt echt al heel snel in, kwestie van paar seconden), en dan kan ik ipv 30s-1min nu tot 15min-20min vrijen. Echt ontzettend bevrijdend!

Echt reukloos/smaakloos is het niet, dus ik gebruik het nooit meer voor oraal. Het gevoel is natuurlijk erg verminderd, wat er voor zorgt dat het fijne gevoel bij het klaarkomen ook wat minder is. Maar dat neem ik er met veel plezier bij!
(Geplaatst op 14-06-20)
Stud 100, erg blij mee. Review door Johathan
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Ik hem mijn hele leven al geworsteld met
te snel klaarkomen. Soms al binnen
een halve minuut na het naar binnengaan
van de penis. Nu kan ik het veel langer volhouden,
en zowel mijn partner als ik hebben veel betere sex.
Ik kan nu mijn partner ook een orgasme bezorgen.
Voelde me altijd klote dat ik dat niet kon,
dit geeft zelfvertrouwen. (Geplaatst op 07-02-20)
Prima Review door Jonker
Kwaliteit
Waardering
Prijs
Werkt goed, eigenlijk precies zoals verwacht. (Geplaatst op 21-11-19)

9 artikel(en)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Stud 100 Delay Spray (ORIGINEEL)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Klantenservice: vraag het hier aan een medewerker en u krijgt direct antwoord.
(Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Klik hier om zelf een bericht toe te voegen.
 4/5 (258)
Pagina: www.stud100spray.nl ➝ home
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > laatste
J schreef...
Word het suptiel verpakt of vezonden?
2 juli 2022 08.19
Stud100spray.nl schreef...
Beste J.,

Ja het wordt anoniem verzonden in een bubbeltjesenvelop die door de brievenbus past. Uiteraard kunt u ook kiezen voor pakketpost met track en trace, maar ook dan wordt het anoniem verzonden.
Er staat zelfs geen retouradres op. Alleen uw adres.

Mvg Stud100spray.nl
2 juli 2022 12.31
Vincent schreef...
Hoe veilig is de stud100 of de China brush? Gezondheidsproblemen? Voor de vrouw? Moet het nu deze 2 na het intrekken eraf gewassen worden of niet? Bij sommigen sites lees ik dat wel. En mag je orale sex hebben ermee?
Bedankt.
9 juni 2022 17.49
Stud100spray.nl schreef...
Beste Vincent,

Het is volkomen veilig, het hoeft niet afgewassen te worden. Het trekt gelijk in de huid.

Mvg Stud100spray.nl
10 juni 2022 14.20
Wil schreef...
Best medewerker ik heb een vraag en dat is als ik meer black stone koop krijg ik meerdere stukken of krijg ik een grootte stuk.
Ik wil heel graag een groot stuk hebben.
Groeten
5 juni 2022 10.22
Stud100spray.nl schreef...
Beste Wil,

Helaas bestaan er geen grote stukken black stone. Het zijn alleen maar kleine blokjes.

Mvg Stud100spray.nl
5 juni 2022 12.28
Bob schreef...
Hallo,

Ik wil graag 1 van de producten bestellen die het orgasme uitstelt. Nou heb ik al eens stud100 gebruikt maar er zat volgens mijn vriendin wel een aparte smaak aan. Is er een product bij waar geen smaak of iets bij zit?

Hoor graag
20 mei 2022 03.07
Stud100spray.nl schreef...
Beste Bob,

Stud 100 hoor neutraal te zijn, zonder bijsmaak. Het mag niet ruiken, zeker niet na 30 seconden.
Dan heeft u ergens een goedkope kopie gekocht misschien?

Mvg Stud100spray.nl
20 mei 2022 12.26
sani seidu schreef...
Please how can buy your products
9 mei 2022 18.36
Stud100spray.nl schreef...
Dear Sir,

You can translate our site by clicking on your right mouse button, then choose to translate it in your language (google chrome).
YOu can order the products on our site, we also send to other countries.

Kind regards,
Stud100spray.nl
10 mei 2022 12.25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > laatste
Ontvang Aanbiedingen!
Vergelijk producten

U heeft geen producten om te vergelijken.